Registracija vozila cene

Na stranici Registracija vozila cene detaljno su prikazane sve informacije o cenama registracija vozila u Republici Srbiji. Cena registaracije vozila prvenstveno zavisi od zapremine motora odnosno kubikaže motora. Zavisnost cene registracije vozila zavisi i od mnogobrojni troškova, taksi i poreza. U cenu registracije vozila spaduju između ostalog i troškovi za javne puteve, potom administrativna i ekološka taksa i naravno u cenu registracije uračunat je i porez.

Cena registarcija vozila za vozila čija zapremina motora iznosi do 2000 kubika iznosi oko 14.000 din i to ne računajući porez. Naravno pored ovih troškova obavezno se mora uplatiti i polisa osiguranja. Sa povećanjem kubikaže vozila cene troškova se naravno srazmerno povečavaju, na primer cena registracije vozila čija je zapremina motora od 2500 do 3000 kubika iznosi oko 57 000 dinara i to naravno ne računajući porez. Pored ovih troškova posebno se naplaćuju troškovi za izdavanje nove registarske tablice, sa tim da ako vam registracija istekne duže od mesec dana morate ponovo praviti nove registarske tablice, plus tu su o troškovi za izdavanje nove vozačke dozvole. Važno je i napomenuti da se probne tablice plaćaju dodatno za svaki dan koriščenja. Cene registracije vozila se razlikuju za fizička i pravna lica.

Ova stranica se svakodnevno ažurira sa ciljem da pre svega omogući tačne i pravovremene informacije našim klijentima o trenutnim ili novim cenama polisa i taksi odnosno registracije, zbog toga stranica Registarcija vozila cene predstavlja jedinstven korisnički servis.


Ime
Prezime
Adresa
Opština
Vrsta vozila Nosivost Kg Kombi vozilo
Godište
Snaga motora KW
Zapremina motora cm3
Tip motora
Zeleni karton
Nove tablice
Nova saobracajna dozvola
TAXI vozilo
TAXI vozilo sa atestiranim plinskim uređajem
Osoba koja registruje vozilo je invalid preko 80%

Increase your website traffic with Attracta.com