Imaš 18 kaznenih poena? Vreme je za seminar

osiguranje vozila

Agencija za bezbednost saobraćaja pozvala je vozače kojima je oduzeta dozvola zbog 18 kaznenih poena, da se prijave na seminare za unapređenje znanja koji će im pomoći da ponovo dođu do tog dokumenta.

Bez vozačke dozvole, zbog 18 kaznenih poena, do početka marta, po podacima nadležnih, ostalo je skoro 1.000 vozača.

Program seminara obuhvata ukupno 40 nastavnih časova, u toku dana mogu se pohađati najviše tri časa tako da je trajanje seminara minimalno 14 dana, obvljeno je na interent starnici Agencije.

Vozači sve informacije o pohađanju seminara, koji su ustanovljeni u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja, a biće organizovani u narednom periodu mogu dobiti na telefonske brojeve 011/ 301 – 4424 i 011/ 301 – 4425 .

Da oni koji su ostali bez vozačke dozvole mogli da pohađu seminare moraju prvo da izmire sve kazne i izdrže sve zabrane kao i da sačekaju da prođe najmanje 90 dana.

Seminari koje organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja sastoje se od 40 nastavnih časova od po 45 minuta, od kojih je devet posvećeno oblasti u kojoj je vozač najviše grešio.

Posle završetka seminara, koji obuhvata obuku i polaganje ispita, vozač će moći od Ministarstva unutrašnjih poslova da dobije novu vozačku dozvolu.

Seminari će, s obzirom na to da je Agencija obezbedila dovoljan broj licenciranih predavača, moći da se organizuju i van Beograda.

Preuzeto sa MONDO

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Increase your website traffic with Attracta.com